OM MEG

Har jo enda en blogg, og jeg kommer til å blogge helt normalt her også, bare bedre. Mer outfits, videoblogg og anbefalninger. Skriver ikke mye om meg selv, men litt.

Mitt navn er Line Fredriksen. Jeg kommer fra en liten by i Nord-Trøndelag. Jeg er 13 år gammel og ble født 24.oktober 1998. Jeg er veldig opptatt av venner og familie, og kan noen gang sette de foran bloggen. Jeg elsker å blogge, og har hatt mange forskjellige blogger før. Jeg skal gjøre alt for å få en blogg jeg selv er fornøyd med og som jeg selv kunne lest. På mine forrige blogger har jeg aldri vært spesielt flink til å videoblogge og legge ut outfits og ordentlige bilder. Men gjett da, det blir det nok av her! Jeg skal være en best mulig blogger som jeg bare greier.

Jeg er også veldig opptatt av tegning og fotografi. Problemet mitt er at jeg er lite kreativ, og har ikke så mye inspirasjon. Jeg er veldig opptatt av å ha inspirasjon, til bilder og tegninger og alt mulig rart. Jeg får en den inspirasjon fra weheartit.com   Jeg tar bilder med Canon EOS 1100D

Jeg er ikke flink på design til bloggen, men jeg skal prøve så godt jeg bare kan. Følger mange blogger! Kan legge ut linker osv senere! :-)
 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits